Mary J. Blige a achitat peste 900.000 de dolari din datoriile fiscale pe care le avea

Cântăreaţa americană Mary J. Blige, care s-a confruntat cu o serie de probleme financiare în 2013, fiind acuzată că ar datora statului american New Jersey peste 900.000 de dolari, a reuşit să plătească suma respectivă reprezentând taxe şi impozite neachitate.

70 afișări
Imaginea articolului Mary J. Blige a achitat peste 900.000 de dolari din datoriile fiscale pe care le avea

Mary J. Blige (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Potrivit unor documente legale, citate de jurnaliştii de la Tmz.com, datoria fiscală de 901.770 de dolari a fost achitată. Cu toate acestea, problemele financiare ale cântăreţei nu se termină aici, pentru că artista are de achitat suma de 3,4 milioane de dolari către IRS ( America's Internal Revenue Service), reprezentând taxe şi impozite neachitate aferente anului 2009 (574.907 dolari), 2010 (2.203.743 dolari) şi 2011 (647.604 dolari), informează contactmusic.com.

De asemenea, în 2013, Mary J. Blige a fost dată în judecată pentru neplata unor credite.

Totodată, în 2011, cântăreaţa a fost dată în judecată pentru că nu a achitat un alt împrumut la bancă, în valoare de 2,2 milioane de dolari, şi, în 2012, fundaţia ei de caritate, The Mary J. Blige and Steve Stoute Foundation for the Advancement of Women Now Inc, a fost acuzată de deturnare de fonduri şi de înşelăciune, prin utilizarea frauduloasă a banilor destinaţi unor burse studenţeşti.

Artista americană a spus că situaţia financiară dezastruoasă a fundaţiei sale a fost cauzată de personalul acestei organizaţii: "Problema e că nu am avut oameni potriviţi la locul potrivit pentru a face lucrurile potrivite".

Pe parcursul celor peste 15 ani de carieră, Mary J. Blige a lansat pe piaţă nouă albume şi a fost recompensată cu nouă premii Grammy. Cel mai recent album, lansat în anul 2011, se numeşte "My Life II... The Journey Continues (Act 1)". Mary J. Blige este singurul artist din lume care a fost premiat cu Grammy la toate cele trei categorii majore ale muzicii afroamericane - "R&B", "Rap" şi "Pop & Gospel". În octombrie 2013, Mary J. Blige a lansat primul ei album cu melodii de Crăciun, "A Mary Christmas", produs de David Foster, cunoscut pentru colaborările sale cu Andrea Bocelli şi Rod Stewart.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici