Video Matt Damon a fost ales "cel mai sexy bărbat în viaţă"

Actorul american Matt Damon a fost ales "cel mai sexy bărbat în viaţă" pe 2007 de săptămânalul american People, dar starul din seria aventurilor agentului secret Jason Bourne a vrut, iniţial, să refuze acest titlu, transmite AFP.

1 afișare

Actorul în vârstă de 37 de ani, celebru pentru rolul spionului amnezic din trilogia "Jason Bourne", a declarat iniţial că nu se simte demn de acest titlu, potrivit revistei People. Actorul a sugerat revistei să-l aleagă în locul lui pe starul fotbalului american, Tom Brady.

Dar, potrivit People , care a publicat cea de-a 23-a listă anuală pe site-ul său de internet, refuzul lui Matt Damon "ilustrează perfect o mare parte din motivele pentru care a fost ales".

"Simţul umorului irezistibil, modestia înduioşătoare" şi imaginea puternic asociată familiei îl transformă într-un câştigător, spune People.

Matt Damon este căsătorit şi tatăl unei fetiţe în vârstă de un an, Isabella. El este, de asemenea, tatăl vitreg al fiicei în vârstă de nouă ani a soţiei sale, Luciana Bozan. "Fiica mea vitregă mă găseşte grozav (...) să spunem, că acum mă găseşte mai grozav", a spus Matt Damon într-o scrisoare care va fi publicată, vineri, în revista People. "Nu vă înşelaţi, însă. Am fost cu adevărat şocat şi fericit - (soţia mea n.red.) Lucy a spus că am roşit - când am aflat vestea. Este pentru că nu pot să vă mulţumesc îndeajuns", a adăugat acesta.

Matt Damon îi succedă în acest top, ale cărui criterii nu sunt cunoscute, actorilor prieteni ai săi George Clooney, laureat în 1997 şi 2006, Brad Pitt (1995 şi 2000) şi Ben Affleck (2002).

Damon şi Affleck au câştigat un premiu Oscar împreună în 1998, pentru scenariul filmului "Good Will Hunting", care le-a lansat cariera la Hollywood. Matt Damon a mai apărut recent într-o serie de filme aplaudate de critici, printre care s-au numărat "Cârtiţa" de Martin Scorsese şi "Syriana" cu George Clooney.

În topul celor mai sexy bărbaţi în viaţă pe anul 2007 au mai fost incluşi, în ordine, Patrick Dempsey, Ryan Reynolds, Brad Pitt, James McAvoy, Johnny Depp, Dave Annable, Will Smith, Javier Bardem, Shemar Moore, Ben Affleck, Adrian Grenier, Will Yun Lee şi Justin Timberlake.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici