Maurice Béjart, spitalizat câteva zile la Lausanne

Maurice Béjart a fost spitalizat timp de câteva zile la Lausanne, a anunţat vineri administratorul companiei Béjart Ballet, Emmanuel de Bourgknecht, relatează 20min.ch, care citează ATS.

3 afișări
Imaginea articolului Maurice Béjart, spitalizat câteva zile la Lausanne

Maurice Béjart, spitalizat câteva zile la Lausanne

În vârstă de 80 de ani, coregraful nu suferă de nicio boală, ci numai de multă oboseală.

Medicii l-au lăsat să plece pe ilustrul lor pacient, după ce l-au considerat complet refăcut.

"La 80 de ani, Maurice Béjart munceşte încă enorm, ceea ce explică oboseala sa", a spus administratorul companiei de balet. El a subliniat că celebrul coregraf se simte bine şi că nu a avut probleme cu inima.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici