Max şi Emme, numele alese de Jennifer Lopez pentru copiii ei

Jennifer Lopez şi soţul ei, Marc Anthony, şi-au numit copiii Max şi Emme, gemenii venind pe lume în urmă cu o lună, după ce cântăreaţa a confirmat în noiembrie 2007 că este însărcinată, informează BBC News Online.

381 afișări
Imaginea articolului Max şi Emme, numele alese de Jennifer Lopez pentru copiii ei

Max şi Emme, numele alese de Jennifer Lopez pentru copiii ei

Managerul lui Jennifer Lopez, Simon Fields, a confirmat numele alese de părinţi pentru copiii lor, fiind contactat de revista People.

Potrivit sursei citate, Fields a mai spus că Lopez, care a devenit mamă pentru prima oară la vârsta de 39 de ani, a fost "încântată" de venirea pe lume a bebeluşilor, luna trecută.

Lopez, care a confirmat că este însărcinată în noiembrie, după mai multe luni de speculaţii, a dat naştere gemenilor într-un spital din Long Island (New York).

Potrivit informaţiilor existente, revista People ar fi plătit suma de şase milioane de dolari pentru a publica în premieră fotografii ale gemenilor.

Jennifer Lopez şi Marc Anthony s-au căsătorit în 2004.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici