Megan Fox anorexică? Vezi cum arată fără machiaj şi retuşuri - VIDEO

Megan Fox este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, iar faptul că a pozat pentru Armani în lenjerie intimă i-a asigurat acest loc. Imagini dintr-un videoclip filmat în Mallorca ne arată frumuseţea ei naturală care demonstrează că nu are nevoie de prea multe retuşuri.

820 afișări
Imaginea articolului Megan Fox anorexică? Vezi cum arată fără machiaj şi retuşuri - VIDEO

Megan Fox anorexică? Vezi cum arată fără machiaj şi retuşuri (Imagine: Daily Mail)

Dar, în timp ce în unele fotografii Megan Fox arată foarte bine, cu muşchii bine reliefaţi, în altele vedeta arată foarte slabă, ceea ce a alimentat zvonuri despre posibile probleme de greutate, potrivit Daily Mail.

La începutul acestei luni, Harley Pasternak, antrenorul său personal, a susţinut că metabolismul vedetei este foarte rapid şi a negat că ar suferi de anorexie, adăugând că, de fapt, Megan Fox se luptă pentru a lua în greutate.

"Credeţi sau nu, ea are acest metabolism foarte rapid. Antrenamentul ei este doar pentru tonifierea muşchilor. Mănâncă foarte bine. Oamenii cred despre ea că este anorexică, dar este departe de de aşa ceva", a declarat Harley Pasternak.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici