Mel Gibson a fost diagnosticat cu infecţie cu Covid-19. Actorul a fost spitalizat timp de o săptămână

Actorul Mel Gibson este una dintre vedetele care s-au infectat cu coronavirus. El a fost internat în spital timp de o săptămână, în luna aprilie, după ce a fost diagnosticat cu COVID-19, scrie Today.com.

2503 afișări
Imaginea articolului Mel Gibson a fost diagnosticat cu infecţie cu Covid-19. Actorul a fost spitalizat timp de o săptămână

Mel Gibson a fost spitalizat, după ce a fost diagnosticat cu infecţie cu noul coronavirus

Un purtător de cuvânt al actorului în vârstă de 64 de ani a declarat pentru Today că Gibson a testat pozitiv în aprilie şi a stat o săptămână în spital.

„El a fost tratat cu medicamentul Remdesivir, în timpul spitalizării, şi a fost testat negativ de mai multe ori de atunci. El a fost testat pozitiv pentru anticorpi", a spus purtătorul de cuvânt.

De la debutul pandemiei, mai multe celebrităţi s-au infectat cu SARS-CoV-2. Prinţul Charles, Tom Hanks, Rita Wilson şi Andy Cohen s-au recuperat în urma diagnosticului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici