Melodie în onoarea victimelor războiului: Cântecul „Ucraina”. Banii vor merge către copii prinşi în conflict

Melodia este intitulată „Ucraina” şi este scrisă de către compozitorul mexican Javier Paniagua.

1501 afișări
Imaginea articolului Melodie în onoarea victimelor războiului: Cântecul „Ucraina”. Banii vor merge către copii prinşi în conflict

Captură video

Piesa instrumentală este dedicată tuturor oamenilor care şi-au pierdut viaţa în cele 26 de zile, de când a început invazia ruşilor în Ucraina. 
 
Banii generaţi de reproducerea piesei vor fi donaţi asociaţiilor umanitare care sprijină copii ucrainieni. 
 
Cei care vor să ajute pot descărca melodia „Ucraina” pe Spotify, YouTube sau Amazon Music
 
 
Bombardările continuă. Ruşii atacă zone rezidenţiale, spitale şi adăposturi. Mii de civili au fost ucişi, iar peste două milioane au fugit din ţară.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici