Membrii trupei Judas Priest vor vinuri româneşti (Video)

Membrii trupei Judas Priest, care va concerta, vineri, pentru prima dată în România, în cadrul B'estfest Aftershock, au solicitat să le fie puse la dispoziţie, în cabine, o selecţie de vinuri româneşti vechi, atât albe cât şi roşii, precum şi o sticlă de vodcă rusească.

15 afișări
Imaginea articolului Membrii trupei Judas Priest vor vinuri româneşti (Video)

Membrii trupei Judas Priest vor vinuri româneşti

Potrivit organizatorilor evenimentului, Emag!c Entertainment, lista de cereri a artiştilor mai cuprinde specialităţi din carne roşie, carne albă, dar şi sortimente vegetariene, cafea cu diverse arome, multe salate, lasagna, cârnăciori vegetarieni, gogoşi, un blender şi multe fructe şi legume pentru sucuri.

Supranumiţi "metal gods", membrii Judas Priest vor concerta vineri, în cadrul B'estfest Aftershok, eveniment al cărui line-up îi mai cuprinde şi pe Primal Fear, Ross The Boss, Thunderstorm şi Wisdom. În ziua evenimentului, biletele vor costa 90 lei şi vor fi disponibile atât la intrarea în spaţiul de festival, cât şi în magazinele Diverta din Capitală.

Evenimentul va avea loc în parcarea B a complexului Romexpo. Accesul se va face începând cu ora 15.30, pe la Poarta A1, iar prima trupă va urca pe scenă la ora 16.00.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici