Mesajul trupei Testament pentru fanii români: Veniţi să ne vedeţi în concert

Membrii trupei americane de thrash metal Testament, care vor susţine un concert în premieră în Bucureşti, la Arenele Romane, pe 12 august, au transmis un mesaj fanilor din România prin care îi invită să participe la spectacol, informează organizatorii, Phoenix Entertainment.

64 afișări
Imaginea articolului Mesajul trupei Testament pentru fanii români: Veniţi să ne vedeţi în concert

Mesajul trupei Testament pentru fanii români: Veniţi să ne vedeţi în concert

Cunoscută ca una dintre cele mai populare formaţii americane de metal, Testament s-a aflat printre primele trupe care au ajuns în "mainstream", odată cu lansarea discului "Big Four of Thrash".

Cei care au pus bazele trupei au fost chitaristul Eric Peterson şi vărul său, solistul Derrick Ramirez, în anul 1983, în San Francisco Bay Area, activând iniţial sub numele de Legacy.

Toate "ingredientele" care au făcut ca trupa Testament să exceleze vor fi prezente în show-ul de la Bucureşti: growl-ul lui Chuck Billy, virtuozitatea lui Alex Skolnick la chitară, acordurile ameţitoare ale lui Eric Peterson, Gene Hoglan la tobe (supranumit "ceasul atomic") şi Steve Di Giorgio, recunoscut pentru abilităţile sale remarcabile la bas.

După concertele susţinute în Australia, Japonia, Indonezia şi Germania, Testament va începe săptămâna aceasta un nou turneu european, ocazie cu care membrii formaţiei transmit un mesaj fanilor.

"Vrem doar să vă ţinem la curent cu ultimele noutăţi. Mai înainte de toate, suntem foarte entuziasmaţi să îl avem pe legendarul basist Steve Di Giorgio înapoi în formaţie! Ne-am distrat la festivalul Soundwave din Australia, în Japonia, la festivalul Kukar din Indonezia şi la Rock Hard Fest din Germania. Am încercat să ne alegem datele pentru festivaluri şi turnee astfel încât să ne dedicăm timp pentru a lucra la noul album. Săptămâna aceasta vom începe turneul european (pentru oraşe, puteţi accesa secţiunea de turnee de pe pagina noastră), un concert la Culture Room în Ft. Lauderdale, Motorhead's Motorboat Cruise în septembrie şi Knotfest în octombrie. Aşa că veniţi să ne vedeţi în concert, iar apoi ne vom întoarce la compus!".

În deschiderea concertului pe care trupa Testament îl va susţine în Capitală vor cânta trupele româneşti 9.7 Richter şi Goodbye to Gravity.

Accesul publicului la concert va fi permis de la ora 18.00, iar show-ul va începe la ora 19.30.

Biletele sunt disponibile în reţeaua Eventim, dar şi online, pe www.eventim.ro, la preţul de 92 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici