Michael Bolton revine la Bucureşti (Video)

Cântăreţul american Michael Bolton revine în România pentru a susţine, pe 28 iunie, un concert la Sala Palatului din Bucureşti, informează organizatorii evenimentului, TheAgent.ro.

63 afișări
Imaginea articolului Michael Bolton revine la Bucureşti (Video)

Michael Bolton revine la Bucureşti (Imagine: Catalina Constantin/Mediafax Foto)

Biletele pentru concert vor fi puse în vânzare în zilele următoare, la preţurile de 350, 250, 150 şi 100 de lei, în funcţie de locul ocupat în sală.

Acestea vor fi disponibile la casa de bilete a Sălii Palatului, reţeaua magazinelor Diverta sau online, prin www.myticket.ro.

Concertul, intitulat "The very best of me", va cuprinde hiturile cele mai cunoscute ale cântăreţului, precum "How Am I Suppose to Live Without You", "A Love So Beautiful", "How Can We Be Lovers", "When a Man Loves a Woman", "Said I Loved You... But I Lied" sau "Can I Touch You There".

Michael Bolton a mai concertat la Bucureşti în 2005, iar în 2007, el a mai susţinut un spectacol la Braşov.

Anul trecut, el ar fi trebuit să susţină un show la Sala Palatului, în decembrie, însă acesta a fost anulat.

 


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici