Michael Jackson, în fruntea unui top al celor mai bune secvenţe de dans din toate timpurile

Michael Jackson s-a clasat pe prima poziţie a topului celor mai bune secvenţe de dans din toate timpurile ce au fost captate pe peliculă, într-un sondaj realizat de Disney Chanel.

431 afișări
Imaginea articolului Michael Jackson, în fruntea unui top al celor mai bune secvenţe de dans din toate timpurile

Michael Jackson, în fruntea unui top al celor mai bune secvenţe de dans din toate timpurile (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Prestaţia fostului "rege al muzicii pop" din promo-ul cu accente horror pentru videoclipul piesei "Thriller", din 1984, a depăşit în mod clar evoluţia ansamblului de actori din filmul "Liceul muzical/ High School Musical" (2006), prezent în top cu piesa "We're All In This Together", informează express.co.uk.

Locul al treilea a revenit halucinantei evoluţii a dansatorului Tobias Mead, în timpul audiţiilor pentru emisiunea "Britain's Got Talent" din 2010.

Michael Jackson este prezent a doua oară în acest top, pe locul al patrulea, cu legendara coregrafie din videoclipul "Smooth Criminal".

Hannah Montana, cu videoclipul "Hoedown Throwdown", şi Beyonce, cu videoclipul "Single Ladies (Put A Ring On It)", împart locul al cincilea.

În cadrul aceluiaşi sondaj, Michael Jackson a fost desemnat "King of Dance" (Regele Dansului), devansându-i pe membrii trupei JLS, actorul Zac Efron - starul din "High School Musical" - şi cântăreţul devenit actor Justin Timberlake.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici