Michael Jackson s-a mutat din nou în California

Cântăreţul Michael Jackson s-a mutat din nou în California (SUA), la trei ani după ce a părăsit statul american, în urma achitării obţinute în procesul care i-a fost intentat pentru pedofilie.

13 afișări
Imaginea articolului Michael Jackson s-a mutat din nou în California

Michael Jackson s-a mutat din nou în California (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Potrivit declaraţiilor purtătorului de cuvânt al starului american, citat de Los Angeles Times, Jackson a închiriat o reşedinţă în cartierul Bel-Air, situat în partea de vest a oraşului Los Angeles, pentru suma de 100.000 de dolari pe lună. Construită într-un stil ce imită arhitectura castelurilor din Franţa, reşedinţa închiriată de Jackson are şapte camere, 13 săli de baie şi o sală de cinema.

Jackson, un adevărat simbol al muzicii anilor '90, a dorit să se mute cât mai aproape de centrul industriei divertismentului, a explicat purtătorul de cuvânt. Starul american a semnat un contract pe un an şi ar putea profita de această perioadă pentru a-şi construi propria locuinţă în această zonă, potrivit declaraţiilor purtătorului de cuvânt.

Michael Jackson, considerat un idol pentru multe generaţii de admiratori, a dispărut, practic, de pe scena publică din iunie 2005, după ce a fost achitat de acuzaţia de pedofilie de un tribunal din Santa Maria, ce se află la 200 de kilometri la nord de Los Angeles.

La puţin timp după acest proces, care a provocat o efervescenţă mediatică considerabilă, Jackson a părăsit statul California pentru a locui mai întâi în Bahrain, apoi în Europa şi, ulterior, în Las Vegas.

Celebra sa proprietate Neverland, situată nu departe de Santa Maria, este în prezent abandonată, iar mai multe informaţii vehiculate în presa internaţională susţin că domeniul, ce se întinde pe mai mult de 1.000 de hectare, a fost vândut de Jackson pentru a plăti un împrumut ipotecar.

Repetatele promisiuni ale lui Jackson de a înregistra un nou album, care ar fi primul din 2001, şi de a organiza un turneu mondial, nu s-au concretizat până în prezent.

Jackson, în vârstă de 50 de ani, este unul dintre cei mai bine vânduţi artişti din toate timpurile. El şi-a început cariera muzicală alături de fraţii lui, în grupul Jackson 5, promovaţi de celebra casă de discuri Motown, şi a devenit un adevărat star mondial după lansarea celebrului album "Thriller", din 1984.

Citeşte şi:

Michael Jackson s-a înteles cu prinţul Bahrainului

Michael Jackson s-a convertit la islamism

Michael Jackson vinde "Neverland"

Michael Jackson, la 50 de ani: "Mă simt foarte tânăr"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici