Michael Jackson vrea să adopte un copil

Cântăreţul pop Michael Jackson, care, în 2005, a fost judecat şi achitat de un tribunal american după ce a fost acuzat de pedofilie, intenţionează să adopte un copil în perioada pe care o va petrece în Marea Britanie, unde, începând cu 8 iulie, va susţine o serie de 50 de concerte.

20 afișări
Imaginea articolului Michael Jackson vrea să adopte un copil

Michael Jackson vrea să adopte un copil (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit femalefirst.co.uk, controversatul cântăreţ american a recunoscut că doreşte să îşi mărească familia, prin adoptarea unui copil în perioada pe care o va petrece în Marea Britanie, în cursul acestui an. Jackson va susţine o serie de 50 de concerte la O2 Arena din Londra, începând de pe 8 iulie.

Muzicianul a avut două căsătorii de scurtă durată, dintre care una cu fiica lui Elvis Presley, Lisa Marie Presley. Michael Jackson are trei copii: Prince Michael, în vârstă de 11 ani, şi Paris, în vârstă de 10 ani, născuţi de specialistul lui dermatolog, Debbie Rowe, şi Prince Michael Jackson II, cunoscut şi sub numele de Blanket, născut în 2002. Nu se cunoaşte identitatea mamei acestuia.

O sursă a declarat pentru publicaţia britanică Sunday Express că Michael Jackson "vrea să petreacă cel puţin trei săptămâni în Marea Britanie, înainte de începerea concertelor, pentru a se obişnui cu fusul orar şi pentru a explora ţara".

Aceasta va fi perioada în care artistul american îşi doreşte să programeze întâlnirile cu oficialităţile britanice pentru a discuta despre această adopţie. "Nu a spus dacă îşi doreşte un băiat sau o fată, ci doar că ar fi bine pentru copiii lui să aibă încă un frate sau o soră", a declarat aceeaşi sursă.

Jackson, în vârstă de 50 de ani, care este unul dintre artiştii cu cele mai mari vânzări de albume din toate timpurile, şi-a început cariera muzicală împreună cu fraţii săi, în trupa Jackson 5, promovată de celebra casă de discuri Motown, după care s-a lansat într-o strălucită carieră solo.

Cariera celebrului cântăreţ a fost afectată, după 1990, de scandaluri şi dezvăluiri despre stilul său de viaţă excentric. De altfel, Jackson a fost cercetat şi achitat de un tribunal american, după ce a fost acuzat de pedofilie, în 2005.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici