Mick Jagger a cântat la serviciul memorial dedicat iubitei sale, L'Wren Scott

Rockerul Mick Jagger i-a adus un ultim omagiu fostei sale partenere de viaţă, creatoarea de modă L'Wren Scott, care s-a sinucis pe 17 martie, cântând în timpul unui serviciu memorial dedicat acesteia, ce a avut loc sâmbătă, la New York.

247 afișări
Imaginea articolului Mick Jagger a cântat la serviciul memorial dedicat iubitei sale, L'Wren Scott

L'Wren Scott (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Solistul trupei The Rolling Stones a cântat melodia "Just Like A Woman", compusă de Bob Dylan, în cadrul unei ceremonii de comemorare private, care a avut loc la biserica St. Bartholomew din Manhattan, în prezenţa prietenilor şi familiei, informează contactmusic.com.

Printre vedetele care au rostit discursuri în memoria regretatei creatoare de modă s-au numărat Ellen Barkin, Sarah Jessica Parker şi fostul director artistic al revistei Vogue, jurnalistul de modă André Leon Talley.

La ceremonia de comemorare au participat şi actriţele Julianne Moore, Meg Ryan, Olivia Munn şi Renée Zellweger, redactorul-şef al revistei Vogue, Anna Wintour, şi chitaristul Ronnie Wood, colegul de trupă al lui Mick Jagger.

L'Wren Scott, care s-a sinucis pe 17 martie, la New York, a fost incinerată în cadrul unei ceremonii private, la Hollywood Forever Cemetery din Los Angeles, cu două luni în urmă.

Cenuşa creatoarei de modă a fost împărţită între membrii familiei sale din Utah şi fostul ei partener de viaţă, Mick Jagger.

Creaţiile rafinate şi feminine ale creatoarei britanice, decedată la vârsta de 49 de ani, erau extrem de apreciate în rândul vedetelor de la Hollywood, printre care actriţa Nicole Kidman, care era prietenă cu L'Wren Scott, dar şi de prima doamnă a Statelor Unite, Michelle Obama.

Mick Jagger este solistul trupei The Rolling Stones, înfiinţată la Londra, în 1962, şi una dintre cele mai renumite formaţii rock din lume. Trupa mai este formată din Keith Richards, Charlie Watts şi Ronnie Wood. The Rolling Stones a vândut peste 200 de milioane de albume în lumea întreagă şi a susţinut mii de concerte cu casa închisă.

În 2007, formaţia The Rolling Stones a concertat şi în România, pe stadionul Lia Manoliu din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici