Mick Jagger va deschide Jocurilor Olimpice din 2012 (Video)

Mick Jagger, solistul celebrei trupe Rolling Stones, a declarat că doreşte să cânte în cadrul ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012 alături de Elton John şi de David Bowie, informează aceshowbiz.com.

10 afișări
Imaginea articolului Mick Jagger va deschide Jocurilor Olimpice din 2012 (Video)

Mick Jagger (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Trupa Rolling Stones a a fost contractată deja să cânte în cadrul ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice din 2012, iar solistul Mick Jagger vrea ca pe scenă să i se alăture David Bowie şi Elton John.

"Mick consideră că desfăşurarea Jocurilor Olimpiece în Londra este o onoare uriaşă şi vrea să facă un gest frumos, exprimându-şi gratitudinea împreună cu trupa lui", a declarat o sursă apropiată vedetei britanice.

Ceilalţi muzicieni care ar putea să cânte în timpul acestui eveniment sunt Phil Collins, Sting, Van Morrison, David Gilmour de la Pink Floyd şi chitaristul Jimmy Page din trupa Led Zeppelin.

"Deşi este încă prea devreme, Page, Bowie şi Morrison sunt deja implicaţi în acest proiect, deşi niciunul nu ştie prea bine cum va arăta spectacolul în întregime", a adăugat aceeaşi sursă.

Acesta a mai spus că soliştii "ar putea să pună stăpânire pe acest eveniment organizat pe un stadion gigantic", susţinând că organizatorii Olimpiadei de la Londra vor să preia modelul oferit de spectacolul din pauza finalei de Super Bowl.

 

Mick Jagger - "Old Habits Die Hard"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici