Mihaela Rădulescu: "Am o relaţie cu Dani Otil!"

La numai o săptămână de divorţul de Elan Schwartzenberg, vedeta de televiziune a confirmat că se iubeşte de luni de zile cu Dani Otil şi că n-a ascuns niciodată aceasta relaţie. Doar că... nu s-a prins nimeni, informează ziarul Ring, citat de ProTv.

424 afișări
Imaginea articolului Mihaela Rădulescu: "Am o relaţie cu Dani Otil!"

Mihaela Rădulescu: "Am o relaţie cu Dani Otil!"

"Noi n-am făcut nici un secret. N-am facut nici un efort să ne ascundem, decât acela de bun simţ de a nu deranja oamenii foarte apropiaţi. N-a fost vorba de ascuns, dar n-am vrut să rănim pentru că sunt la mijloc şi un copil, şi un soţ. Am vrut să luăm lucrurile în ordine logică, astfel încât să nu sufere oameni care nu merită", a declarat Mihaela Rădulescu.

Citeşte toată ştirea pe www.stirileprotv.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici