Mihaela Rădulescu regretă că n-a zburat cu baloanele de heliu Felix Baumgartner în locul iluzionistului David Blain

  • Mihaela a zburat cu paraşuta şi balonul
  • Vedeta de televiziune îşi doreşte să termine şcoala de pilotaj
  • Mihaela spune că are nevoie de mai mult timp pentru a face sporturi extreme
4206 afișări
Imaginea articolului Mihaela Rădulescu regretă că n-a zburat cu baloanele de heliu Felix Baumgartner în locul iluzionistului David Blain

Mihaela Rădulescu regretă că n-a zburat Felix Baumgartner cu baloanele de heliu

Mihaela Rădulescu a fost impresionată de zborul lui David Blain legat de 52 de baloane cu heliu, şi spune că şi ea şi-ar fi dorit să se înalţe cu baloane ca în filme şi poveşti.

Iubita lui Felix Baumgartner cunoaşte toată echipa care a contribuit în senzaţionalul zbor al magicianului David, însă are şi un regret. Vedeta este adepta adrenalinei, îi plac sporturile extreme şi spune că îşi doreşte mai mult timp liber pentru a face tot ce şi-a propus.

„Cel care i-a fost profesor şi asistent de skydiving pentru acest proiect este Luke Aikins este un celebru skydiver foarte bun, prieten cu Felix Baumgartner, cel cu care a făcut echipa şi la saltul din stratosferă şi ne cunoaştem personal.

Cel care l-a ajutat pe partea mecanică, tehnica proiectului şi anume construcţia balonului astfel încât să ţină o linie verticală, să îl înalţe până la o anumită dimensiune este un celebru inginer de aerodinamică. se numeşte Art Thompson, acelaşi care a proiectat şi balonul lui Felix la saltul în stratosferă, iarăşi ne cunoaştem personal.”, a declarat Mihaela Rădulescu pentru Aleph News

Mihaela Rădulescu spune că şi ei i-ar fi placut să zboare cu baloanele cu heliu, dar cel mai rău îi pare că n-a făcut-o iubitul ei, Felix Baumgartner.

„Aşa a fost şi cu David Blaine, singur n-ar fi făcut asta niciodată, oricât şi-ar fi dorit, a fost o muncă de echipă dar, desigur, noi la final îl vedem doar pe el înălţat cu nişte baloane de heliu. Mi-a plăcut mult mult ideea şi proiectul şi îmi pare rău că n-a făcut Felix traba asta.

Eu în general sunt o visătoare de felul meu şi aş vrea să fac şi eu orice lucru de genul ăsta, mi-ar fi plăcut şi mie să zbor cu baloanele, mi-ar fi plăcut şi mie să fac ceva ce n-a mai făcut altcineva, în general cred că noi aştia visătorii tot timpul avem în suflet o dorinţă de asta arzătoare.

Nu mai pot să vin să fac acelaşi lucru ca David Blain, chiar dacă încă n-a venit nicio muiere să-l bată sau să-l egaleze la treaba asta. dar cu siguranţă că o sa ma gândesc la ceva ca să-l intărât pe David Blain.”, a mai spus vedeta TV. 

 

aaaaaaaaaaaaaaa

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici