Mihaela Rădulescu: Un teledon mă inspiră dacă e făcut corect, pentru copii sau situaţii dramatice

Mihaela Rădulescu a declarat pentru MEDIAFAX că nu a fost invitată oficial de deputatul PSD Aura Vasile să fie gazda unui teledon pentru răscumpărarea Castelului Peleş şi că, în principiu, un teledon o inspiră doar dacă este făcut corect şi pentru copii grav bolnavi sau pentru situaţii dramatice.

48 afișări
Imaginea articolului Mihaela Rădulescu: Un teledon mă inspiră dacă e făcut corect, pentru copii sau situaţii dramatice

Mihaela Rădulescu: Un teledon mă inspiră dacă e făcut corect, pentru copii sau situaţii dramatice (Imagine: Victor Ciupuliga/Publimedia/Mediafax Foto)

Deputatul PSD de Bucureşti Aura Vasile a declarat, joi, într-un comunicat remis MEDIAFAX, că o va invita pe Mihaela Rădulescu să organizeze împreună un teledon pentru răscumpărarea Castelului Peleş, de genul celui organizat în anii '90 şi intitulat "Un leu pentru Ateneu".

"Nu am nicio informaţie în acest sens. Fără detalii, nu pot comenta", a declarat Mihaela Rădulescu pentru MEDIAFAX. "În principiu, un teledon mă inspiră doar dacă e făcut corect şi pentru copii grav bolnavi sau pentru situaţii cu adevărat dramatice", a adăugat aceasta.

"Dacă Guvernul Boc nu poate să răscumpere un bun al poporului român, atunci o să chemăm românii pentru salvarea Castelului Peleş. O vom ruga pe Mihaela Rădulescu să ne ajute, pentru că are mai multă experienţă în realizarea unui astfel de teledon", declară Aura Vasile în comunicatul remis MEDIAFAX.

Ea arată, totodată, că scopul teledonului pe care vrea să îl organizeze ţine de salvarea castelului Peleş din "colţii rechinilor imobiliari".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici