Mihai Petre organizează cea mai mare competiţie de dans sportiv din România, pe 13 şi 14 octombrie

Mihai Petre organizează cea mai mare competiţie de dans sportiv din România, Romanian Open, în perioada 13-14 octombrie.

440 afișări
Imaginea articolului Mihai Petre organizează cea mai mare competiţie de dans sportiv din România, pe 13 şi 14 octombrie

Mihai Petre

Romanian Open, care se va desfăşura la Sala Rapid din Giuleşti, reuneşte sute de perechi din întreaga lume. Printre acestea se vor afla şi patru dintre perechile din Top 10 mondial, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX..

"E o competiţie pe care de multă vreme îmi doresc să o organizez la noi. Va fi un spectacol total, o adevărată sărbătoare a dansului! Vom avea concursuri la secţiunile standard şi latino, la toate categoriile de vârstă. Pe lângă câteva dintre cele mai bune perechi din lume, vor fi prezenţi şi antrenori şi arbitri de renume din lumea dansului sportiv. Aşa că, pe 13 şi 14 octombrie, vă invit să vă petreceţi weekend-ul în paşi de dans!", a declarat Mihai Petre.

Mihai Petre a început cu câteva luni în urmă organizarea acestui eveniment, fiind implicat în fiecare detaliu. "Eu sunt un perfecţionist din fire şi îmi doresc că totul să iasă că la carte. Vreau ca un număr cât mai mare de oameni să descopere frumuseţea dansului sportiv şi, de ce nu, să îl şi practice!", a adăugat Mihai.

Galele finale, semifinalele şi finalele vor începe la ora 19.00, atât sâmbătă cât şi duminică. Biletele pot fi achiziţionate direct la locul desfăşurării evenimentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici