Mihai Trăistariu va munci de sărbători, dar o va avea alături pe iubita lui

Mihai Trăistariu va petrece sărbătorile muncind, artistul declarând, pentru MEDIAFAX, că anul acesta va susţine şase concerte de Crăciun şi Revelion, la care o va avea alături şi pe iubita lui.

254 afișări
Imaginea articolului Mihai Trăistariu va munci de sărbători, dar o va avea alături pe iubita lui

Mihai Trăistariu (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax foto)

Mihai Trăistariu pregăteşte recitaluri speciale de Crăciun la Piteşti, Constanţa şi Bucureşti. De Revelion, cântăreţul va fi aproape de fanii lui din Poiana Braşov, Sinaia şi Buşteni.

În ciuda programului încărcat, Trăistariu o să îşi găsească timp şi pentru iubita lui, pe care o va avea aproape la spectacolele de sărbători. "De Revelion o să ne găsim timp şi pentru a ciocni un pahar de şampanie", a spus artistul.

El a precizat că mereu are programul încărcat în această perioadă, fiind mai rentabil pentru artişti să cânte de sărbători. Trăistariu a spus în acest context că onorariul său este de 1.500 de euro pe concert, dar, de Revelion, sumele se dublează. Astfel, majoritatea cântăreţilor îşi petrec noaptea dintre ani susţinând spectacole, deşi experienţa este foarte obositoare, a mai spus Mihai Trăistariu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici