Mihăiţă Neşu vinde chiloţei de lux şi rochiţe pentru câini

Fostul jucător al Stelei, Mihăiţă Neşu, şi soţia sa şi-au deschis la Oradea un magazin cu hăinuţe pentru câini, informează cotidianul Gândul.

643 afișări
Imaginea articolului Mihăiţă Neşu vinde chiloţei de lux şi rochiţe pentru câini

Neşu vinde chiloţei de lux şi rochiţe pentru câini (Imagine: gandul.info)

“Ideea ne-a venit datorită căţelului nostru. Iarna îi era foarte frig şi i-am căutat haine în magazine. Ceea ce am găsit nu i se potrivea deloc fiindcă nu se putea mişca îmbrăcat în ele. Ne-am gândit să comercializăm noi haine mai bune, de calitate", a declarat Laura Neşu, soţia fotbalistului.

"Acum, hainele ne vin nouă direct, fără intermediari. Le vindem sigilate, pe umeraş, pentru ca stăpânul să fie sigur că nu le-a mai purtat înainte nici un alt căţel. Chiar dacă românii nu prea au încredere în magazinele online, totuşi am avut clienţi şi avem chiar şi acum, pe timp de criză. Este adevărat că au mai scăzut vânzările acum, dar încă merge bine treaba”, a mai spus soţia fotbalistului de la FC Utrecht.

Citeşte mai multe despre afacerea fotbalistului Mihai Neşu pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici