Miss California şi-a pierdut titlul, după o serie de scandaluri

Carrie Prejean, desemnată Miss California şi-a pierdut titlul, după ce a avut o "domnie" controversată, marcată de declaraţii împotriva mariajelor gay şi de publicarea unor fotografii îndrăzneţe, au anunţat organizatorii concursului de frumuseţe.

23 afișări
Imaginea articolului Miss California şi-a pierdut titlul, după o serie de scandaluri

Miss California şi-a pierdut titlul, după o serie de scandaluri (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Organizatorii acestei competiţii, al cărei format aparţine magnatului Donald Trump, au declarat că au rupt contractul cu Carrie Prejean, din cauza "refuzului ei de a participa la anumite evenimente, în numele organizaţiei care acordă titlul de Miss California".

Regina acestui concurs de frumuseţe, în vârstă de 21 de ani, devenise unul dintre cei mai înverşunaţi purtători de cuvânt ai grupurilor ce se împotrivesc căsătoriilor gay, după ce a declarat, în finala concursului Miss Statele Unite, că susţine doar uniunile heterosexuale.

La puţin timp după declanşarea polemicii apărute în jurul acestei declaraţii, o serie de fotografii extrem de îndrăzneţe ale tinerei Miss California au fost postate pe internet.

În ciuda numeroaselor voci care cereau în presa americană retragerea titlului acordat lui Carrie Prejean, magnatul Donald Trump a declarat, luna trecută, că acele fotografii nu constituie o încălcare a contractului.

Keith Lewis, directorul acestui concurs de frumuseţe, a declarat, miercuri, că tânăra Carrie Prejean şi-a pierdut coroana doar pentru că aceasta "nu mai era dispusă să îşi îndeplinească obligaţiile", şi nu din cauza diverselor polemici pe care le-ar fi generat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici