Mititelu şi-a luat licenţa în educaţie fizică şi sport la 43 de ani

Finanţatorul clubului Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a promovat examenul de licenţă la 43 de ani, el susţinând, joi, lucrarea cu tema "Studiul privind instrumentele de marketing utilizate în activităţile sportive" la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport.

280 afișări
Imaginea articolului Mititelu şi-a luat licenţa în educaţie fizică şi sport la 43 de ani

Adrian Mititelu (Imagine: Remus Badea/Mediafax foto)

Coleg de an cu foştii săi jucători Silviu Lung Junior, Florin Costea şi Cosmin Gângioveanu, Mititelu nu a reuşit să susţină examenul de licenţă în sesiunea din vară din cauza a două restanţe. De altfel, coordonatorul lucrării de licenţă, profesorul Andrei Stroe îl caracterizează pe Adrian Mititelu drept un "student mediocru".

"Mititelu a fost un student mediocru. El nu şi-a putut susţine licenţa în sesiunea din vară deoarece a avut două restanţe pe care le-a susţinut abia în toamnă şi le-a luat", a declarat, joi, Andrei Stroe.

El a adăugat că nu îl vede antrenând o echipă de fotbal din primele două eşaloane pe Adrian Mititelu. "Practic el poate fi profesor de sport, dar nu îl văd antrenând o echipă din Liga I sau a II-a", a menţionat profesorul Andrei Stroe.

Foşti jucători ai echipei Universitatea Craiova precum Gheorghe Popescu, Ionuţ Luţu, Mihăiţă Pleşan, Ovidiu Stângă, Ionuţ Rada sau Adrian Pigulea au absolvit în trecut Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici