Monica Columbeanu: Orice bun obţinut la partaj vreau să-l donez. Nu vreau să păstrez nimic pentru mine, nici măcar un leu

Monica Columbeanu a declarat, într-o scrisoare remisă marţi presei, că orice bun care îi va fi atribuit după finalizarea procesului de partaj intenţionează să îl doneze orfelinatelor, spitalelor şi celor care sprijină oamenii străzii, dar şi să îşi plătească avocaţii.

1847 afișări
Imaginea articolului Monica Columbeanu: Orice bun obţinut la partaj vreau să-l donez. Nu vreau să păstrez nimic pentru mine, nici măcar un leu

Monica Columbeanu: Orice bun obţinut la partaj vreau să-l donez. Nu vreau să păstrez nimic pentru mine, nici măcar un leu (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

"Orice bun pe care legislaţia României mi-l va atribui după finalizarea procesului de partaj intenţionez să îl donez organizaţiilor caritabile de stat: orfelinatelor, spitalelor şi celor care sprijină oamenii străzii, dar şi să îmi plătesc datoriile faţă de avocaţii mei. În mod special, doresc să donez banii ce reprezintă contravaloarea Bentley-ului meu, dar şi banii pentru care am muncit şi pe care Irinel Columbeanu mi i-a luat. Nu vreau să păstrez nimic pentru mine, nici măcar un leu", spune Monica Columbeanu în scrisoarea intitulată "Dorinţele mele pentru mine, pentru ţara mea şi pentru viitor".

Monica Columbeanu mai spune că s-a căsătorit cu Irinel Columbeanu, în 2006, la vârstă de doar 18 ani, pentru simplul motiv că era "o tânără îndrăgostită". "Am decis să avem un copil deoarece am vrut să încununăm dragostea ce ne-o purtăm, îmi doream să fiu o mamă minunată şi să am o familie fericită pentru totdeauna. Din păcate, din cauza unor circumstanţe dincolo de controlul meu, aceste lucruri nu mai sunt posibile. Acum, după cum toată lumea ştie, căsnicia mea se încheie din păcate cu un divorţ. Mi-a fost foarte greu să iau această hotărâre, dar nu am avut de ales. Nu mai vreau să îi mai permit să mă rănească", mai spune Monica.

Ea mai precizează că tot ce îşi doreşte acum din această căsnicie este fiica ei, Irina, şi susţine că lui Irinel Columbeanu "niciodată nu i-a păsat de ea".

"Sunt conştientă că motivul pentru care Irinel Columbeanu nu doreşte ca fetiţa să îmi fie încredinţată spre creştere şi educare este teama lui maladivă de a ne susţine financiar şi, totodată, de a-mi fi atribuite nişte drepturi mai mari având în vedere că singurul copil s-ar află în îngrijirea mea. Fetiţa noastră va împlini în curând cinci ani, dar, până înainte să afle de intenţia mea de a divorţa, Irinel Columbeanu exista doar în acte ca parte din viaţă ei. Niciodată nu i-a păsat de ea, niciodată nu a vrut să îi ofere nimic, nici măcar puţin din timpul lui preţios. Atât de preţios încât timp de câteva luni la rând nici măcar nu venea să o viziteze", mai scrie Monica.

Săptămâna trecută, Judecătoria Buftea a decis încredinţarea Irinei lui Irinel Columbeanu, hotărârea putând fi contestată la Tribunalul Bucureşti.

Decizia a fost luată în timp ce Monica Columbeanu este plecată în Statele Unite, unde are de onorat un contract.

Anterior, pe 4 aprilie, Tribunalul Bucureşti a decis ca Irina să fie încredinţată temporar mamei ei, Monica Columbeanu, admiţând astfel recursul acesteia faţă de decizia Judecătoriei Buftea, care dăduse fetiţa în grija tatălui, până la soluţia finală privind divorţul.

Monica Columbeanu a luat-o pe Irina de la Izvorani pe 15 aprilie, după ce, în urma învestirii cu titlu executoriu a deciziei Tribunalului Bucureşti, a venit de la reşedinţa soţului ei însoţită de un executor judecătoresc, avocaţi şi poliţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici