Motivul pentru care un celebru actor a pălmuit o femeie la un festival de film din Qatar

Actorul Omar Sharif, în vârstă de 79 de ani, a pălmuit o femeie joi dimineaţă, la Doha Tribeca Film Festival din Qatar, pentru că aceasta nu a respectat coada de admiratori care aşteptau să se fotografieze cu starul egiptean.

289 afișări
Imaginea articolului Motivul pentru care un celebru actor a pălmuit o femeie la un festival de film din Qatar

Omar Sharif (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Incidentul s-a produs în momentul în care femeia s-a apropiat de Omar Sharif, pe covorul roşu, cerându-i să se fotografieze alături de ea, în ciuda faptului că în faţa ei se aflau alte persoane care îl aşteptau pe actor pentru exact acelaşi lucru, potrivit site-ului TMZ.com. Omar Sharif nu a apreciat acea situaţie, a strigat în arabă spre acea femeie, cerându-i să îşi aştepte rândul, iar apoi i-a tras o palmă sănătoasă.

În mod surprinzător, admiratoarea actorului egiptean nu a fugit, ci a rămas acolo, afişând un zâmbet formal, aşteptându-şi rândul pentru a se fotografia cu Sharif.

Omar Sharif este renumit pentru faptul că se enervează foarte repede şi pentru că este agresiv fizic. Actorul a atacat un poliţist într-un cazinou din Paris, în 2003, iar în 2007 s-a bătut cu angajatul unei parcări din Beverly Hills.

Omar Sharif a jucat în filme devenite clasice ale cinematografiei anilor '60: "Lawrence al Arabiei", pentru care a obţinut o nominalizare la Oscar în 1964, şi "Doctor Jivago". A fost recompensat cu un premiu César pentru cel mai bun actor în 2004, pentru "Domnul Ibrahim şi florile Coranului".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici