MTV lansează "MTV World Cup"

MTV a lansat, odată cu începerea Cupei Mondiale din Africa de Sud (11 iunie-11 iulie), o nouă emisiune, "MTV World Cup", ce va fi difuzată zilnic pe toată durata competiţiei şi în care telespectatorii vor viziona un top 5 cu piese dedicate echipelor de fotbal participante, informează postul TV.

22 afișări
Imaginea articolului MTV lansează "MTV World Cup"

MTV lansează "MTV World Cup" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

VJ Oana, o microbistă înfocată, va prezenta melodiile îmbrăcată în culorile ţărilor ce şi-au trimis reprezentanţii la una dintre cele mai importante bătălii ale echipelor de fotbal din toată lumea, care se desfăşoară în acest an în Africa de Sud. Pe lângă vestimentaţia sportivă a Oanei, MTV le pregăteşte ascultătorilor o serie de cinci piese care se găsesc în topurile ţărilor respective sau care au fost difuzate şi compuse de cântăreţi sau cântăreţe în ţara lor natală.

VJ Oana este pasionată de fotbal încă din şcoala generală, astfel încât a acumulat multe cunoştinţe despre jucători, echipe şi goluri intrate în istorie. "Chiar mă bucur că o anumită parte din cultura fotbalistică pe care mi-am făcut-o în acea vreme îmi foloseşte astăzi, în cadrul «MTV World Cup»", a spus VJ Oana.

Topul doreşte să încurajeze echipele de fotbal participante la această competiţie internaţională şi să îmbine muzica cu sportul, în fiecare zi, de la ora 19.30, la "MTV World Cup".

Află aici care este programul Cupei Mondiale

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici