VIDEO S-a lăsat cu „scântei” pe Muntele Etna. Imagini spectaculoase din timpul erupţiei vulcanice

  • Muntele Etna a oferit duminică un adevărat spectacol nocturn.
  • Erupţia vulcanică a fost vizibilă din oraşul Catania.
  • Nu au existat victime sau pagube materiale în urma fenomenului.
1910 afișări
Erupţia vulcanică din sud-estul Siciliei a transformat versantul muntelui într-o mare de lavă, care nu i-a surprins însă pe italieni. Fenomenul era aşteptat, după exploziile şi emisiile de cenuşă de zilele trecute. 
 
Astfel, ceea ce altădată ar fi putut reprezenta o tragedie a devenit un spectacol uimitor, vizibil din oraşul Catania. Lava care a brăzdat întunericul nopţii trecute nu a provocat daune şi nu a pus în pericol aşezările din apropiere. Nici măcar norii de cenuşă, care ar fi putut duce la întreruperi ale zborurilor, nu le-au dat oamenilor bătăi de cap. Aeroportul din Catania a funcţionat luni la parametri normali.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici