Nadia se îmbracă de la Botezatu

Fosta gimnastă Nadia Comăneci şi soprana Angela Gheorghiu s-au numărat printre invitaţii de onoare la prezentarea de modă organizată de Cătălin Botezatu la New York, cu ocazia Couture Fashion Week.

13 afișări
Imaginea articolului Nadia se îmbracă de la Botezatu

Nadia se îmbracă de la Botezatu

Nadia a fost impresionată de prezentare. „Mi-am ales patru rochii”, a spus ea la încheierea prezentării. Şi Angela Gheorghiu a fost plăcut surprinsă de colecţie.

„Am remarcat mai multe rochii pe care aş dori să le port pe scenă”, a declarat soprana aflată în stagiune la Metropolitan Opera din New York, cu opera „La Rondine”.

Citeşte mai multe despre prezentarea de modă a lui Cătălin Botezatu pe www.ziarulring.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici