Nana Mouskouri - concert de adio

Nana Mouskouri, una dintre cele mai cunoscute cântăreţe de origine greacă din întreaga lume, a susţinut, miercuri seară, ultimul său concert din carieră, în faţa publicului grec, la teatrul Odeon din Atena.

3775 afișări
Imaginea articolului Nana Mouskouri - concert de adio

Nana Mouskouri - concert de adio (Imagine: Mediafax Foto)

Nana Mouskouri a interpretat multe arii clasice, piese de jazz, folclor şi pop, la final mulţumindu-le spectatorilor pentru primirea călduroasă de care a avut parte.

La eveniment au participat multe personalităţi politice din Grecia şi străinătate, printre care s-a numărat premierul grec Costas Caramanlis.

Cu câteva ore înainte de spectacol, artista a primit din partea primarului Atenei o medalie de aur, în prezenţa primarilor oraşelor Berlin şi Luxembourg.

După anunţul retragerii de pe scena muzicală, Mouskouri a plecat într-un turneu internaţional, care a durat trei ani, pentru a-şi lua adio de la fani.

Nana Mouskouri s-a născut şi a crescut în Grecia şi a făcut studii de pian şi canto la Conservatorul din Atena. Ea este artista cu cele mai multe albume vândute din toate timpurile, primind mai mult de 300 de discuri de aur şi platină.

Cîntăreaţa este căsătorită cu impresarul ei, André Chapelle, şi locuieşte în prezent în Elveţia.

Anul acesta, Mouskouri a venit în Romania să sprijine strângerea de fonduri pentru maternităţi, în cadrul unei gale organizată de UNICEF în mai.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici