Naomi Campbell a refuzat să plătească o factură de hotel de 250 de euro

Naomi Campbell este acuzată că ar fi refuzat să plătească o factură în valoare de 200 de lire sterline (250 de euro) emisă de un hotel din Moscova, după ce administraţia a descoperit arsuri pe cearşafurile din camera închiriată de top modelul britanic.

33 afișări
Imaginea articolului Naomi Campbell a refuzat să plătească o factură de hotel de 250 de euro

Naomi Campbell a refuzat să plătească o factură de hotel de 250 de euro (Imagine: www.dailymail.co.uk)

Administraţia hotelului Ritz Carlton din Moscova i-a cerut manechinului, aflat în vizită la Moscova alături de iubitul său, miliardarul Vladislav Doronin, să plătească distrugerile descoperite în camera pe care a închiriat-o, ce costă 10.000 de lire sterline (12.500 de euro) pe noapte, informează dailymail.co.uk.

Angajaţii hotelului au găsit porţiuni arse în cearşafurile de mătase din camera manechinului, provocate, probabil, de ţigări sau lumânări.

În momentul în care i s-a cerut să plătească, Naomi a refuzat, spunându-le angajaţilor că toate daunele ar trebui să fie acoperite de nota de plată a camerei.

"De îndată ce au descoperit cearşafurile arse, managerii hotelului nostru i-au luat la rost pe angajaţii lui Naomi. Dar ea a trimis înapoi un mesaj în care spunea că suntem ridicoli şi că nu va plăti sub nicio formă vreo daună", a declarat unul dintre angajaţii hotelului la care s-a cazat Campbell.

Manechinul a ajuns în capitala rusă cu un avion particular închiriat de Doronin, care a aterizat pe un aeroport folosit, de cele mai multe ori, pentru zboruri oficiale ale guvernului rus. Ea a cerut discreţie din partea angajaţilor şi echipei de securitate de la aeroport.

Luni, purtătorul de cuvânt al lui Naomi a negat că aceasta ar fi distrus cearşafurile de la hotel. "Nu a pus lumânări pe cearşafuri. Nu a fumat în camera de hotel. Este complet fals", a declarat agentul de presă al manechinului.

Iubitul lui Naomi Campbell, Vladislav Doronin, deţine o avere de aproximativ 1,8 miliarde de euro. Este renumit pentru viaţa luxoasă pe care o duce şi pentru pasiunea pentru femeile frumoase, fiind intitulat Donald Trump al Moscovei.

Cei doi s-au cunoscut la Festivalul de Film de la Cannes, în mai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici