Naomi Campbell este datoare la stat

Naomi Campbell nu şi-a achitat taxele, în valoare de 63.487 de dolari, pentru veniturile încasate în 2009, Fiscul american cerând punerea sub sechestru a bunurilor top modelului, potrivit cotidianului The Detroit News, citat de femalefirst.co.uk.

21 afișări
Imaginea articolului Naomi Campbell este datoare la stat

Naomi Campbell este datoare la stat (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În cererea de punere sub sechestru, depusă pe 28 iulie, la Biroul de registratură de la New York, este dată adresa lui Naomi Campbell din Carnegie Hall Tower, New York.

Ultimele săptămâni au fost destul de agitate pentru top modelul în vârstă de 40 de ani. Ea a trebuit să apară în faţa curţii de la Haga, în Olanda, pe 5 august, pentru a depune mărturie în procesul fostuui dictator liberian Charles Taylor.

În timpul procesului, Naomi a fost acuzată de fosta ei agentă, Carol White, că ar fi primit "diamante sângerii" - diamante extrase în zone de conflict şi vândute pentru a alimenta desfăşurarea campaniilor de război - din partea lui Taylor, pe care l-a întâlnit la o petrecere organizată, în septembrie 1997, de fostul preşedinte sud-african Nelson Mandela.

Naomi Campbell a declarat în faţa judecătorilor de la Haga că nu ştia în acel moment cine era persoana care i-a oferit diamante brute, pe care le-a descris ca fiind "câteva pietre mici, cu aspect murdar", primite în toiul nopţii, după dineul de la reşedinţa lui Mandela.

Actriţa Mia Farrow a depus şi ea mărturie la proces, acuzând-o pe Naomi Campbell că s-a lăudat că a primit un "diamant enorm" de la Charles Taylor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici