Naomi Campbell nu se retrage din modă (Galerie Foto)

Celebrul top-model britanic Naomi Campbell a anunţat că nu se va retrage prea curând din lumea modei, după ce numeroase zvonuri au început să circule pe seama viitorul ei în domeniu, informează femalefirst.co.uk.

88 afișări
Imaginea articolului Naomi Campbell nu se retrage din modă (Galerie Foto)

Naomi Campbell anunţă că nu se retrage din modă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit unor surse din cadrul industriei de profil, Naomi Campbell ar fi declarat anterior că este fericită că poate să se retragă acum şi să predea "coroana de regină a modei" mai tinerei ei compatrioate, modelul de culoare Jourdan Dunn.

Cu toate acestea, într-un interviu recent acordat revistei EW, Naomi Campbell a pus capăt speculaţiilor referitoare la retragerea sa şi a declarat sec: "Jourdan Dunn nu este Naomi Campbell".

"Niciodată nu am spus că sunt pe cale să mă retrag. Dacă aş vrea să mă retrag, aş face-o într-un mod discret, pentru că, dacă te răzgândeşti, îţi va fi mult mai greu să te întorci. Îmi place ceea ce fac", a declarat Naomi Campbell.

Ea a adăugat că este fericită pentru contribuţia pe care a adus-o industriei modei şi că i-ar plăcea ca oamenii să şi-o amintească pentru lupta pe care ea a dus-o în sprijinul modelelor de culoare, pentru ca acestea să fie acceptate.

GALERIE FOTO

"Mă bucur să văd că Jourdan (Jourdan Dunn - n.r.) apare pe copertele revistelor de modă şi că primeşte premii", a declarat Naomi Campbell.

Naomi Campbell este unul dintre cele mai cunoscute şi mai bine plătite top modele din lume şi a lucrat pentru mari creatori de modă precum Ralph Lauren, Versace şi Dolce & Gabbana.

Ea s-a născut pe 22 mai 1970, la Londra, dintr-o mamă balerină şi un tată metis. Naomi Campbell este de origine jamaicană cu rădăcini chineze, bunica ei din partea tatălului purtând numele de familie Ming.

Prima ei apariţie publică a avut loc la vârsta de şapte ani, în videoclipul "Is This Love?" al lui Bob Marley.

La 15 ani, când studia la Italia Conti Academy, Naomi Campbell a realizat un spot pentru marca de automobile Ford. La puţin timp după aceasta, s-a hotărât să îşi încerce norocul ca model, dând o probă pentru Elite Model Management. A fost primul manechin de culoare care a apărut pe coperta Time Magazine şi în ediţiile franceze şi britanice ale revistei Vogue.

Citeşte şi:

Naomi Campbell, pusă din nou sub acuzare pentru comportament violent

Naomi şi-a recunoscut vinovăţia în cazul agresării unor poliţişti

Naomi Campbell nu mai are voie în avioanele British Airways

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici