Naomi Campbell, pusă din nou sub acuzare pentru comportament violent

Top modelul Naomi Campbell a fost pusă din nou sub acuzare, după ce a fost arestată pentru comportament violent, pe 3 aprilie, pe când se afla la bordul unui avion al companiei aeriene British Airways, de pe aeroportul londonez Heathrow, informează BBC.

41 afișări
Imaginea articolului Naomi Campbell, pusă din nou sub acuzare pentru comportament violent

Naomi Campbell, pusă din nou sub acuzare pentru comportament violent

Potrivit avocatului său, Naomi Campbell a fost pusă sub acuzare pentru că a agresat un ofiţer de poliţie care încerca să o coboare din avion. Potrivit pasagerilor aflaţi în avion, Naomi Campbell a fost agresivă şi a insultat personalul şi poliţia din cauza unui incident legat de bagajele sale. Aceleaşi surse spun că top modelul a fost încătuşată la bordul avionului.

Campbell a fost atunci eliberată pe cauţiune şi i s-a spus că va fi pusă sub acuzare, a indicat avocatul top modelului.

În ultimii ani, top Campbell s-a confruntat cu mai multe procese care i s-au intentat pentru comportament violent şi vătămare corporală, printre victime numărându-se şi o româncă ce i-a fost angajată. Procesul intentat de Gaby Gibson este în curs de desfăşurare.

În ianuarie 2007, Campbell şi-a recunoscut vinovăţia într-un proces similar care i s-a intentat. În martie 2007, vedeta a fost condamnată la cinci zile de muncă în folosul comunităţii pe care le-a efectuat ca menajeră într-o clădire publică din New York.

În urmă cu şapte ani, în Canada, Naomi a fost acuzată de violenţă fizică. Atunci, manechinul a recunoscut faptul că şi-a atacat asistenta, Georgina Galanis, cu un telefon mobil. Modelul a făcut şi atunci terapie pentru controlul furiei.

Naomi Campbell este unul dintre cele mai cunoscute şi mai bine plătite top modele din lume şi a lucrat pentru mari creatori de modă precum Ralph Lauren, Versace şi Dolce & Gabbana. A fost primul manechin de culoare care a apărut pe coperta revistei Time Magazine şi în ediţiile franceze şi britanice ale revistei Vogue.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici