Nelly Furtado lansează single-ul "Manos Al Aire (Hands in the Air)"

Cântăreaţa Nelly Furtado lansează piesa "Manos Al Aire (Hands in the Air)", primul extras pe single de pe albumul în limba spaniolă "Mi Plan", care va apărea pe piaţă pe 29 septembrie, la casa de discuri Universal Music Latino, o divizie a Universal Music Latin Entertainment (UMLE).

17 afișări
Imaginea articolului Nelly Furtado lansează single-ul "Manos Al Aire (Hands in the Air)"

Nelly Furtado lansează single-ul "Manos Al Aire (Hands in the Air)" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Mi Plan", cel de-al patrulea album al artistei câştigătoare a premiului Grammy, vine după succesul materialului "Loose", răsplătit cu mai multe discuri de platină în 2007, informează Universal Music Romania. Noul material reprezintă împlinirea visului lui Nelly de a-şi exprima talentul muzical şi în limba spaniolă, după colaborările cu artişti precum Juanes şi Calle 13.

"«Mi Plan» este prima mea colecţie completă de piese pop în limba spaniola", a declarat Furtado. "Cântecele explorează teme ca dragostea şi ritmul vieţii de zi cu zi, iar invitaţii speciali de pe acest album vor adăuga o notă unică sound-ului acestui material. Sunt foarte încântată să lucrez cu întreaga echipa Universal Latin la acest nou proiect", a mai spus cântăreaţa.

Vara trecută, Nelly Furtado a concertat la Bucureşti, la festivalul B'estfest. În Capitală, ea a primit un triplu Disc de Platină din partea Universal Music Romania, pentru vânzările albumului "Loose".

Nelly Furtado a devenit celebră în anul 2000, odată cu lansarea albumului de debut "Whoa, Nelly!", care a inclus hitul premiat cu Grammy "I'm Like a Bird". Doi ani mai târziu, piesa "Forca", de pe albumul "Folklore", a devenit imnul oficial al Campionatului European de Fotbal.

În 2006, Nelly a început colaborarea cu cel mai în vogă producător al momentului, Timbaland, recucerind topurile cu albumul "Loose". Single-urile "Promiscuous", "Meaneater", "All Good Things (Come to an End)" şi "Say It Right" au devenit rapid hituri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici