Nicolas Cage a filmat în centrul Sibiului pentru lungmetrajul "Ghost Rider 2" - VIDEO

Nicolas Cage a filmat, joi, o parte din scenele pentru cel mai recent proiect cinematografic al său - "Ghost Rider 2" - în centrul Sibiului, unde mai mulţi fani l-au aclamat şi i-au cerut autografe, informează stirileprotv.ro.

1277 afișări
Imaginea articolului Nicolas Cage a filmat în centrul Sibiului pentru lungmetrajul "Ghost Rider 2" - VIDEO

Nicolas Cage a filmat în centrul Sibiului pentru lungmetrajul "Ghost Rider 2" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actorul Nicolas Cage a petrecut puţin timp cu fanii, după care a fost chemat la muncă.

Echipa lungmetrajului "Ghost Rider 2" a filmat la o biserică franciscană din Sibiu, scenele din oraşul transilvănean urmând să fie incluse în prima parte a peliculei, după cum a declarat producătorul Bennett Walsh.

Nicolas Cage, soţia sa, Alice Kim, şi fiul lor, Kal-El, şi-au petrecut seara la un restaurant cu specific săsesc din Sibiu. Meniul comandat de star a inclus medalion de porc în vin şi usturoi cu cartofi şi fasole, toate stropite cu apă plată.

Video stirileprotv.ro

După ce, săptămâna trecută, filmările pentru producţia "Ghost Rider 2 - Spirit of Vengeance" s-au desfăşurat pe Transfăgărăşan, fără ca Nicolas Cage să fie prezent - acesta fiind înlocuit de dublura sa -, acestea s-au mutat, săptămâna aceasta, în judeţul Sibiu. Primele cadre au fost trase, marţi, pe centura ocolitoare a municipiului Sibiu, la filmări fiind prezent actorul Nicolas Cage.

La filmări participă sute de persoane, români şi străini. Pe centură au fost amplasate zeci de rulote, în care se găsesc recuzita pentru cascadorii, garderoba, birourile producătorilor şi ale staff-ului. Echipa de filmare s-a mutat, de joi, în Piaţa Mică, Piaţa Mare şi în Piaţa Huet din centrul Sibiului.

Locul unde este cazat în prezent actorul Nicolas Cage nu este cunoscut.

La fel ca în primul film "Ghost Rider", rolul principal din "Ghost Rider 2 -Spirit of Vengeance" îi aparţine lui Nicolas Cage, avându-i alături de data aceasta pe Violante Placido ("Americanul") şi Ciaran Hinds ("Harry Potter şi talismanele morţii" şi "Va curge sânge").

Actorii români care joacă alături de Nicolas Cage sunt, pe lângă Cristi Iacob şi Valentin Popescu, Sorin Tofan, Constantin Puşcasu, Ioan Andrei Ionescu.

Pelicula este regizată de Mark Neveldine şi Brian Taylor, care au mai regizat împreună "Crank", "Crank: High Voltage" şi "Gamer", şi produsă de Sony Pictures.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici