Nicole Kidman le-a cerut paparazzilor să-i respecte intimitatea

Starul hollywoodian Nicole Kidman şi soţul acesteia, cântăreţul Keith Urban, le-au cerut, joi, paparazzilor să le respecte intimitatea în timpul vizitei lor la Sydney, alături de bebeluşul Sunday Rose, care s-ar speria de atenţia acordată de presă celebrului cuplu.

18 afișări
Imaginea articolului Nicole Kidman le-a cerut paparazzilor să-i respecte intimitatea

Nicole Kidman le-a cerut paparazzilor să-i respecte intimitatea (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"Keith şi cu mine facem un apel la presă pentru a ne oferi spaţiu, pentru a putea să ne plimbăm prin Sydney şi să-i arătăm bebeluşului oraşul", a spus Kidman într-un interviu pentru postul de radio 2Day FM din Sydney.

"E micuţă. Este ca o păpuşă, este un lucru foarte, foarte micuţ. Nu faceţi fotografii chiar în faţa ei sau a noastră, pentru că s-ar putea speria", a spus Kidman.

Kidman, cântăreţul de muzică country Keith Urban şi bebeluşul Sunday Rose au sosit miercuri, în Sydney, oraşul natal al actriţei. Aceasta a născut bebeluşul, primul ei copil biologic, în iulie, într-un spital din Nashville, Tennessee.

Spre deosebire de alte vedete, cuplul a refuzat să vândă presei primele imagini ale fetiţei. "Înţeleg interesul (presei, n.r.). Dar, în acelaşi timp, e fetiţa noastră", a mai spus aceasta în timpul interviului radio.

Presa locală a indicat că paparazzi i-au urmărit pe Kidman, Urban şi Sunday până la locuinţa lor din Sydney Harbour, cuplul utilizând mai multe automobile în încercarea de a scăpa de fotografi. Un cotidian australian a publicat fotografii neclare ale cuplului, care a sosit cu un avion privat şi cu Sunday acoperită cu o păturică.

Kidman a mai spus că i se pare că bebeluşul "seamănă cu Keith" şi că are părul roşcat, ca ea.

Actriţa a mai spus că abia aşteaptă să îi facă cunoştinţă copilului cu restul familiei sale australiene.

Nicole Kidman a fost în centrul mai multor incidente legate de paparazzi. În 1999, un jurnalist a fost condamnat în Statele Unite pentru că a interceptat ilegal convorbiri telefonice purtate de Kidman cu fostul său soţ, actorul Tom Cruise, şi a vândut înregistrările unui tabloid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici