Nicole Kidman vrea să renunţe la actorie

Actriţa australiană Nicole Kidman, câştigătoare a unui premiu Oscar, se gândeşte să renunţe la actorie pe motiv că a devenit foarte obositor pentru ea din punct de vedere emoţional să intre în pielea unor noi personaje, informează breakingnews.iol.ie.

1 afișare
Imaginea articolului Nicole Kidman vrea să renunţe la actorie

Nicole Kidman vrea să renunţe la actorie

Kidman a declarat că investeşte în roluri foarte mult din sentimentele şi emoţiile sale şi că, de fiecare dată când termină filmările la o producţie, se simte ca o epavă.

"Ţi se cere într-un film să fii cu adevărat disponibil şi dezgolit şi apoi trebuie să te întorci în viaţa reală şi să fii disciplinat şi adult. Trebuie să încerci în mod constant să menţii un echilibru între cele două", a spus Kidman.

Cea mai bine plătită actriţă de la Hollywood pe 2006, cu un salariu de 17 milioane de dolari pe film, Nicole Kidman a câştigat un Oscar pentru cea mai bună actriţă în 2003, pentru rolul său din filmul "Orele".

Kidman filmează în prezent pentru lungmetrajul "Australia", regizat de Baz Luhrmann şi programat pentru lansare în 2008. În film, în care mai apare şi actorul australian Hugh Jackman, Kidman joacă rolul unei aristocrate britanice în vârstă de 30 de ani, care moşteneşte o fermă de vite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici