Nicoleta Luciu este mai sexy de când este mămică

Nicoleta Luciu consideră că are mai mult sex appeal decât înainte să fie mămică şi că, deşi a născut un băieţel în urmă cu un an, actriţa este în continuare mândră de formele ei, potrivit perfecte.ro.

162 afișări
Imaginea articolului Nicoleta Luciu este mai sexy de când este mămică

Nicoleta Luciu se simte mai sexy ca niciodată (Imagine: Mediafax Foto)

"Am acelaşi sex appeal ca şi înainte de naştere. De fapt, eu cred că am mai mult sex appeal acum faţă de cum aveam înainte ", a declarat Nicoleta Luciu pentru perfecte.ro.

Citeşte mai multe despre Nicoleta Luciu pe perfecte.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici