Nicoleta Luciu, mireasa "însărcinată" şi sexy în colecţia lui Karmen Herscovici! - VIDEO

Nicoleta Luciu a avut in look absolut fabulos la prezentarea colectiei lui Karmen Herscovici. Mireasa colecţiei, Nicoleta a avut cel mai spectaculos machiaj şi cea mai extravagantă coafură. Prin această colecţie, designerul Karmen Herscovici le-a îndeplinit dorinţele tuturor femeilor însărcinate: acum se pot îmbrăca şic în orice situaţie.

366 afișări
Imaginea articolului Nicoleta Luciu, mireasa "însărcinată" şi sexy în colecţia lui Karmen Herscovici! - VIDEO

Nicoleta Luciu, mireasa "însărcinată" şi sexy în colecţia lui Karmen Herscovici! - VIDEO

Alături de Nicoleta Luciu au mai defilat Ilinca Vandici şi Daniela Gyorfi, viitoare mămică.

"Mi-a venit ideea de a realiza această colecţie pentru femei însărcinate în perioada în care am fost gravidă. Mi s-au plâns prietenele şi clientele însărcinate că nu găsesc pe piaţa nimic de acest gen şi am zis să încerc să realizez ceva şi în acest domeniu", a spus Karmen Herscovici pentru Perfecte.ro.

Video www.perfecte.ro


Citeşte mai mult despre Nicoleta Luciu pe www.perfecte.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici