Noi probleme pentru Ozzy Osbourne: Starul rock şi-a anulat toate concertele din cadrul turneului de adio

Cântăreţul de rock Ozzy Osbourne, aflat în convalescenţă după o pneumonie, şi-a anulat toate concertele programate anul acesta, după ce a căzut în locuinţa sa din Los Angeles şi şi-a agravat astfel nişte răni mai vechi, provocate de un accident de maşină în 2003, potrivit foxnews.com.

767 afișări
Imaginea articolului Noi probleme pentru Ozzy Osbourne: Starul rock şi-a anulat toate concertele din cadrul turneului de adio

Un nou incidet în familia Osbourne şi-a anulat toate concertele de anul acesta, după un nou accident

În luna februarie, Ozzy Osbourne şi-a anulat concertele din trei ţări, Australia, Noua Zeelandă şi Japonia, după ce medicii i-au recomandat o perioadă mai lungă de recuperare după o pneumonie. Vestea a venit după ce, în ianuarie, fostul membru al trupei Black Sabbath şi-a anulat show-urile programate în Europa în cadrul turneului No More Tours, după ce a fost diagnosticat cu gripă şi bronşită.

În octombrie 2018, starul şi-a anulat alte show-uri după ce a fost diagnosticat cu o infecţie la o mână, pentru care a avut nevoie ulterior de intervenţie chirurgicală.

Se pare că show-urile vor fi reprogramate începând din februarie 2020.

În februarie anul trecut, cântăreţul de rock Ozzy Osbourne şi-a anunţat turneul de adio, care urma să dureze doi ani, explicând că acest lucru nu înseamnă că renunţă total la cariera de muzician.

După ce a plecat din trupa Black Sabbath - pe care a înfiinţat-o, în 1968, alături de chitaristul Tony Iommi, basistul Geezer Butler şi toboşarul Bill Ward -, Ozzy Osbourne şi-a construit o carieră de succes în calitate de artist solo. Albumul "No More Tears", lansat de Ozzy Osbourne în 1991, a primit patru discuri de platină în SUA şi a avut parte de o primire călduroasă din partea publicului şi a criticilor. Următoarele albume - "Ozzmosis" (1995), "Down to Earth" (2001), "Under Cover" (2005), "Black Rain" (2007), deşi nu au mai avut acelaşi succes de public, au fost bine primite de critica de specialitate.

În total, Osbourne a lansat 11 albume de studio solo. De-a lungul carierei, a primit, printre altele, o stea pe Hollywood Walk of Fame, un Global Icon Award la gala MTV Europe Music şi un Ivor Novello Award pentru munca sa de compozitor.

În anii 2000, Osbourne a devenit şi star de reality show, apărând împreună cu familia sa în emisiunea "The Osbournes". De asemenea, alături de Jack Osbourne, fiul său, a apărut în emisiunea TV "Ozzy & Jack's World Detour".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici