Norvegia: Amy Winehouse, chemată în faţa justiţiei într-un dosar legat de consumul de droguri

Cântăreaţa britanică Amy Winehouse a fost citată să compară în faţa unui tribunal din Norvegia, după ce a fost arestată în octombrie pentru posesie de droguri şi consum de marijuana, a anunţat poliţia norvegiană.

1 afișare
Imaginea articolului Norvegia: Amy Winehouse, chemată în faţa justiţiei într-un dosar legat de consumul de droguri

Amy Winehouse, chemată în faţa justiţiei norvegiene într-un dosar legat de consumul de droguri

Amy Winehouse, în vârstă de 24 de ani, soţul ei, Blake Fielder-Civil, şi stylistul ei au fost convocaţi în faţa tribunalului din Bergen la 29 februarie, a declarat Rudolf Christoffersen, jurist al poliţiei locale.

"Potrivit unei scrisori pe care tribunalul ne-a trimis-o pe 18 decembrie, cei trei nu pot fi judecaţi în absenţă", a precizat sursa citată.

Cei trei au fost arestaţi şi au petrecut câteva ore în arest pe 18 octombrie, la Bergen, oraş din vestul Norvegiei, fiind amendaţi cu 500 de euro pentru posesia a şapte grame de marijuana.

Decizia tribunalului este o nouă lovitură pentru cântăreaţa care a cunoscut o ascensiune fulminantă în 2007, dar care a avut şi o serie de confruntări cu justiţia din cauza unor probleme cu drogurile şi alcoolul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici