Noua uniformă a armatei ruse, îmbinare între modern şi tradiţional

Noua uniformă a armatei ruse va îmbina stilul modern cu cel tradiţional, adresându-se unei noi generaţii de militari, afirmă creatorul de modă Valentin Iudaşkin, cel care a stabilit modelul noii uniforme.

3 afișări
Imaginea articolului Noua uniformă a armatei ruse, îmbinare între modern şi tradiţional

Sursa: www.techamok.com/forum

Iudaşkin explică într-un interviu că a încercat să răspundă nevoilor practice, dar şi să îi facă pe soldaţi să se simtă bine şi să arate bine. "Este o uniformă modernă care poate fi înţeleasă mai uşor de către un tânăr care merge în armată şi sper să le placă", afirmă creatorul de modă.

Iudaşkin a câştigat o licitaţie pentru contractul cu armata rusă, săptămâna trecută prezentându-i noua uniformă preşedintelui Vladimir Putin. Una dintre schimbările majore a fost modernizarea bocancilor.

Creatorul a enumerat principalele elemente ce caracterizează noua uniformă: "noua tehnologie, inovaţia, tradiţia, confortul şi respectarea istoriei".

"Sigur că sub noua uniformă vor domni buna dispoziţie şi spiritul pozitiv; sunt foarte importante", apreciază Iudaşkin.

Armata rusă este una dintre cele mai numeroase din lume, însă imaginea ei a fost afectată în ultimii ani de menţinerea stagiului obligatoriu, de lipsa fondurilor şi de actele de intimidare împotriva noilor recruţi, aspecte pe care Kremlinul intenţionează să le schimbe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici