Noul videoclip Jennifer Lopez: Cum a atras vedeta dragostea a zeci de bărbaţi - VIDEO

Jennifer Lopez a lansat un nou videoclip, pentru piesa "Papi", iar imaginile din acesta par să arate faptul că vedeta a trecut peste divorţul de Marc Anthony.

5046 afișări
Imaginea articolului Noul videoclip Jennifer Lopez: Cum a atras vedeta dragostea a zeci de bărbaţi - VIDEO

Noul videoclip Jennifer Lopez: Cum a atras vedeta dragostea a zeci de bărbaţi

La începutul videoclipului, cântăreaţa primeşte de la o femeie o prăjitură în formă de inimă, pentru a o ajuta să se împace cu iubitul ei. Jennifer Lopez mănâncă însă prea mult din prăjitură, iar efectul este că toţi bărbaţii pe lângă care trece se îndrăgostesc de ea.

Bărbaţii de pe stradă încearcă să îi atragă atenţia cântăreţei, oferindu-i flori şi chiar animale şi urmărind-o obsesiv pe oriunde merge.

Pe străzi se declanşează haosul, iar artista, care este înconjurată de sute de bărbaţi, este salvată de către iubitul ei.

În luna iulie, Jennifer Lopez şi Marc Anthony au anunţat că divorţează, după şapte ani de căsnicie. Cei doi sunt părinţii a doi gemeni, Max şi Emme, în vârstă de trei ani.

La puţin timp după anunţarea divorţului dintre Jennifer Lopez şi Marc Anthony, au apărut zvonuri potrivit cărora cântăreaţa ar avea o relaţie cu modelul cubanez. Acesta a negat însă, spunând că a avut doar o relaţie profesională cu artista.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici