VIDEO   Nuntă morbidă. Un mire a mers la propria sa nuntă într-un sicriu

Un mire a mers la propria sa nuntă într-un sicriu. Alegerea morbidă nu a fost explicată până acum, însă imaginile au adunat un număr impresionant de vizualizări.

5230 afișări
Imaginea articolului Nuntă morbidă. Un mire a mers la propria sa nuntă într-un sicriu

Dorinţa de a impresiona pare uneori să prevaleze asupra bunului gust şi chiar asupra bunului simţ. Iar dacă se cade în capcana spectacolului cu orice preţ, criticile vor curge cu siguranţă mai mult decât de obicei.

Tema aleasă pentru nuntă de către un cuplu a generat o nemulţumire generală în rândul invitaţilor. Mirele a ales să ajungă la nuntă închis într-un sicriu.

După ce unul dintre invitaţii la nuntă a filmat nunta neobişnuită şi a postat-o online, clipul a devenit viral pe TikTok, oamenii punând la îndoială alegerea ciudată a mirelui: "Este o înmormântare? Nu, aşa a decis prietena mea să meargă la altar”.

Alegerea sa discutabilă nu a fost explicată până acum, iar reacţia miresei nu a fost înregistrată, însă scurtul videoclip a stârnit controverse şi a adunat un număr impresionant de 6,8 milioane de vizualizări, scrie Mirror.

@tobz88 Tell me you’re dramatic without telling me you’re dramatic. #wedding #walkingdowntheaisle #areyoukiddingme #getthefucouttahere #tildeathdouspart ♬ Rest In Peace - Dorothy

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici