Nunta regală: Pălăriile purtate de invitate. Care este preferata ta? - GALERIE FOTO

Nunta prinţului William cu Kate Middleton, care a avut loc vineri la catedrala Westminster Abbey din Londra, este considerată "nunta secolului" şi a avut 1.900 de invitaţi. Codul vestimentar pe care invitaţii la nunta regală au trebuit să îl respecte este foarte strict, iar multe dintre doamnele invitate au ales să poarte pălării.

1379 afișări
Imaginea articolului Nunta regală: Pălăriile purtate de invitate. Care este preferata ta? - GALERIE FOTO

Regina Elisabeta a II-a (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cei mai mulţi dintre oaspeţi sunt invitaţi doar la slujba religioasă, după care vor fi nevoiţi să meargă la casele lor şi să străbată în ţinutele lor de gală străzile înţesate de oameni din Londra. Doar 600 dintre ei vor participa la recepţia regală de la palatul Buckingham şi doar 300 vor fi la dineul şi petrecerea organizată în cursul serii de prinţul Charles.

VEZI GALERIA FOTO CU PĂLĂRIILE PURTATE DE INVITATE

Kate Middleton, în vârstă de 29 de ani, şi prinţul William, în vârstă de 28 de ani, al doilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, s-au cunoscut în 2001 la universitatea scoţiană St. Andrews, dar relaţia lor, care a început în 2003, a fost întreruptă de o scurtă despărţire în anul 2007. William, fiul cel mare al prinţesei Diana, decedată în 1997, şi Kate Middleton s-au logodit în luna octombrie 2010, cu ocazia unei vacanţe private pe care au petrecut-o în Kenya.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici