O bombă britanică din al Doilea Război Mondial, de 5.4 tone, a explodat sub apă, în Polonia

  • O bombă britanică din al Doilea Război Mondial a explodat sub apă în Polonia
  • A fost o explozie controlată a unei bombe Tallboy de 5.4 tone
  • Bomba a fost descoperită în septembrie 2019 în apele de lângă portul Szczecin
952 afișări
Imaginea articolului O bombă britanică din al Doilea Război Mondial, de 5.4 tone, a explodat sub apă, în Polonia

O bombă britanică din al Doilea Război Mondial, de 5.4 tone, a explodat sub apă FOTO usnews.com

750 de oameni au fost evacuaţi în Polonia pentru o explozie controlată a unei bombe din cel de-al Doilea Război Mondial.

Autorităţile locale au descoperit o bombă de origine britanică. Aceştia au folosit-o împotriva naziştilor care controlau zona din apropiere de Marea Baltică.
 
Bomba de 5.4 tone a fost detonată controlat astfel că nimeni nu a fost rănit. Imaginile surprinse au fost spectaculoase.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici