O emblemă a automobilelor americane, dusă la ITP în România

Un autoturism Cadillac Coupe DeVille, din 1977, a fost dus la ITP în România: „Motorul de 7L şi dimensiunile generoase nu îl fac să fie prea manevrabil în traficul aglomerat, dar această are toate atuurile pentru a fi admirată”.

1338 afișări
Imaginea articolului O emblemă a automobilelor americane, dusă la ITP în România

Sursa foto: Facebook/Registrul Auto Român

„O emblemă a automobilelor americane, la RAR Vaslui: Cadillac Coupe DeVille, 1977. Motorul de 7L şi dimensiunile generoase nu îl fac să fie prea manevrabil în traficul aglomerat, dar această <clasică> are toate atuurile pentru a fi admirată”, anunţă Registrul Auto Român.

Maşina a fost adusă din SUA în anul 2015.

O maşină din 1914 a fost dusă joi la ITP în România: „Ocazia de a putea vedea o maşină veche de peste 100 de ani şi de a-i auzi sunetul motorului este o onoare pe care puţini o au”.

„Când colegii de la RAR Iaşi ne-au spus că au fost martorii unei întoarceri în timp, n-am stiut cum să reacţionăm. Totuşi, aveau dreptate, iar ocazia de a putea vedea o maşină veche de peste 100 de ani şi de a-i auzi sunetul motorului este o onoare pe care puţini o au. În imagini este un Ford T, fabricat în anul 1914, asa cum reiese şi din documente. Da, aţi citit bine, 1914!”, arătau cei de la Registrul Auto Român.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici