O fiolă cu sângele papei Ioan Paul al II-lea, expusă într-o biserică din Cracovia

O fiolă cu sângele papei Ioan Paul al II-lea, recoltată cu puţin timp înainte de moartea fostului Suveran Pontif, va fi expusă începând din luna mai într-o biserică din Cracovia, aflată în prezent în construcţie, informează lavie.fr.

113 afișări
Imaginea articolului O fiolă cu sângele papei Ioan Paul al II-lea, expusă într-o biserică din Cracovia

O fiolă cu sângele papei Ioan Paul al II-lea, expusă într-o biserică din Cracovia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ioan Paul al II-lea va fi beatificat pe 1 mai. Imediat după beatificare, o fiolă cu sângele fostului papă va fi expusă în altarul unei biserici poloneze din Cracovia, aflată în prezent în construcţie.

Sângele a fost recoltat cu ocazia unor teste medicale efectuate cu puţin timp înainte de moartea fostului papă, pe 2 aprilie 2005.

Fiola se află în posesia arhiepiscopului de Cracovia, fostul secretar al papei Ioan Paul al II-lea, care a dorit să construiască o biserică în memoria fostului papă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici