O încuietoare de uşă se închide automat atunci când utilizatorul intră pe un site pentru adulţi

Majoritatea utilizatorilor de internet încuie uşa camerei înainte de a intra pe un site pentru adulţi, dar acum, un bărbat, numit Mike, a inventat o încuietoare pentru uşă care se închide automat atunci când utilizatorul porneşte modul incognito într-un browser.

2759 afișări
Imaginea articolului O încuietoare de uşă se închide automat atunci când utilizatorul intră pe un site pentru adulţi

O încuietoare de uşă se închide automat atunci când utilizatorul intră pe un site pentru adulţi (Imagine Shutterstock)

Inventatorul susţine că dispozitivul le este de folos soţilor atunci când caută cadoul perfect pentru partenerele de viaţă, potrivit Go4it.

Incognito Lock este conectată la PC prin intermediul unui mini computer Arduino, care controlează un mic motoraş care încuie uşa.

Un program verifică toate browserele care rulează pe computer, iar dacă găseşte unul în mod incognito, blochează automat încuietoarea.

Puteţi vedea în clipul de aici cum funcţionează sistemul

Mike a publicat pe GitHub codul pentru programul folosit, aşa că Incognito Lock poate fi construit de oricine.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici