O jurnalistă a fost ÎMPUŞCATĂ mortal, în timp ce se îndrepta spre redacţie | FOTO

O jurnalistă din Afganistan, care ocupa în acelaşi timp şi funcţia de consilier pentru camera inferioară a parlamentului, a fost împuşcată mortal, sâmbătă, la Kabul.

2564 afișări
Imaginea articolului O jurnalistă a fost ÎMPUŞCATĂ mortal, în timp ce se îndrepta spre redacţie | FOTO

O jurnalistă a fost ÎMPUŞCATĂ mortal, în timp ce se îndrepta spre redacţie | FOTO

Jurnalista Mena Mangal, se îndrepta spre redacţie în timpul atacului armat. Un purtător de cuvânt din cadrul ministerului de Interne de la Kabul, a declarat că unul sau mai mulţi atacatori au reuşit să fugă de la locul atacului, scrie The Guardian.

Poliţia din Kabul a lansat o anchetă. Până în acest moment, nicio organizaţie teroristă nu şi-a asumat responsabilitatea pentru atac.
 
Autorităţile arată că încă nu este clar dacă crima a fost un atac terorist sau o dispută personală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici